Maak kennis met onze producten

 

Helder en Gekleurd Glas

Helder nieuw glas hebben we machinaal gemaakt en ambachtelijk mond geblazen.

Dit importeren wij uit diverse wereld delen zoals Europa, Azië en Afrika.
Al onze vazen zijn uit voorraad leverbaar.

Recycle Glas en Glas met kurk

Recycle of eco glas word onder andere gemaakt van het glas wat u in de glasbak bij uw supermarkt gooit. Denk aan jampotjes lege bier en wijn flessen.

Nadat glas is opgehaald worden alle niet glas deeltjes eruit gesorteerd. Zoals de etiketten, kurken en doppen.

Daarna word het verhit in een oven zodat het overgebleven glas vloeibaar word en weer kan worden geblazen in de vorm die Ar2All afneemt bij de fabrikant.

Recycle glas importeren wij vooral uit landen in Europa. Zowel helder als gekleurd.

Keramiek

Handgemaakt, machinaal gemaakt en semi machinaal gemaakt keramiek.

Machinaal gespoten en met de hand geschilderd. Glazuur en koudlak. Al deze vormen vind u bij Ar2All. Zowel klassiek als volgens de nieuwste trends en de mode kleuren.

Veel van onze potten worden op maat gemaakt voor de kweekpot waar de plant in is gekweekt.

Deco

Met een paar mooie vazen in huis kan je je eigen sfeer maken en variëren met de seizoenen mee. Onze collectie bestaat oa uit art deco vazen, hoge vazen, glazen vazen, etc.

Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste trends in keramiek. De trendcollectie van keramiek pottenschalen en flessen is grotendeels gekoppeld aan het seizoen waar we in zitten. Trends zijn meestal seizoensgebonden, vooral wanneer het gaat om kleuren, maar ook wanneer het gaat om bepaalde zomerse, of juist winterse prints.

U adviseren bij de opbouw van het assortiment en de presentatie daarvan in uw schappen, dat is een grote eer voor ons en dat doen wij met veel plezier.

De trends en de voorspellingen van aankomende trends worden continue in de gaten gehouden door ons. Op basis van deze ontwikkelingen worden producten gecreëerd of ingekocht die overeen komen met de laatste trends. Het is dus vanzelfsprekend dat deze collectie regelmatig wisselt, het is daarom ook verstandig om eens in de zoveel tijd een bezoekje te brengen aan onze showroom. Hier kunt u weer nieuwe inspiratie op doen. Uiteraard staan wij u daar graag te woord en praten we u bij over de laatste trends en wat wij verwachten ten aanzien van de aankomende trends.

Ar2all is groothandel in keramische potten, schalen en vazen. Enorme keuze, super prijzen en direct online te bestellen in de webshop. Wilt u klant worden van A2A? Neem contact met ons op via ons contactformulier of bel +31 (0)174-793030. Wij helpen u graag verder.

Contact

Address

Geyssendorfferweg 44
3088 GK Rotterdam

Contact

0174 793 030
info@ar2all.nl

Showroom

Maandag tot Vrijdag:  09:00 tot 17:00
Zaterdag en Zondag gesloten

Neem contact met ons op

4 + 7 =