Groothandel in

Keramiek, Glas en Decoratie Artikelen

ar2all Groothandel in Keramiek, Glas en Decoratie Artikelen

Groothandel in Keramiek, Glas en Decoratie Artikelen

Bij ons staat kwaliteit en tijdloos design centraal, onze basis collectie van keramiek, kaarsenzand, glas en decoratie bevat breed een aanbod aan potten, glazen, vazen en schalen en decoratie artikelen. Wij zorgen ervoor dat deze collectie continue op voorraad is en vrijwel altijd geleverd kan worden. Of het nu om een groothandel of een tuincentrum gaat: onze basiscollectie vormt in uw assortiment voor een stabiele bron van inkomsten en hoort daarom zeker thuis in uw schappen!

Trendcollectie
Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste trends in keramiek. De trendcollectie van keramiek potten, schalen en flessen is grotendeels gekoppeld aan het seizoen waar we in zitten. Trends zijn meestal seizoensgebonden, vooral wanneer het gaat om kleuren, maar ook wanneer het gaat om bepaalde zomerse, of juist winterse prints.

U adviseren bij de opbouw van het assortiment en de presentatie daarvan in uw schappen, dat is een grote eer voor ons en dat doen wij met veel plezier.

De trends en de voorspellingen van aankomende trends worden continue in de gaten gehouden door ons. Op basis van deze ontwikkelingen worden producten gecreƫerd of ingekocht die overeen komen met de laatste trends. Het is dus vanzelfsprekend dat deze collectie regelmatig wisselt, het is daarom ook verstandig om eens in de zoveel tijd een bezoekje te brengen aan onze showroom. Hier kunt u weer nieuwe inspiratie op doen. Uiteraard staan wij u daar graag te woord en praten we u bij over de laatste trends en wat wij verwachten ten aanzien van de aankomende trends.

Contactformulier dealer aanvraag

8 + 3 =

Showroom

Address:
Geyssendorfferweg 44
3088 GK Rotterdam

Phone:
+31 (0)174-793030

Email:
info@ar2all.nl

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.
Wij respecteren uw privacy.